DISTRIBUIȚI

Timpul a trecut si uite precum o clipa s-au dus 3 ani din mandatul primarului si consilierilor municipiului Oltenita.

A venit timpul dupa 3 ani de zile sa punem intr-o lista realizarile dar si minusurile acestui mandat, in speranta ca in anul ce a mai ramas  minusurile expuse aici vor fi corectate, speram noi ca nu in campanie electorala.

Realizari :

  1. SENS GIRATORIU – Pot spune ca este un plus datorita faptului ca fluidizeaza traficul ceva mai bine decat semafoarele care erau functionale inaintea realizarii acestui sens girator, totusi avem un minus si aici-daca ar fi fost realizat corect de cei care au construit aceste sensuri si ar fi respectat cateva norme;atunci s-ar fi putut spune ca intr-adevar fluidizeaza traficul rutier, dar acum doar este mai bine dacat cu semafoarele, insa noi consideram ca se putea si mai bine.
  2. ASTFALTARE INDUSTRIAL – Ce pot sa spun, craterele din zona industrial, de pe varianta, devenisera din ce in ce mai mari si apasatoare pe buzunarele soferilor din oltenita. Partea aceea de sosea mai era circulata decat de tiristi(soferi de camioane) si nici ei nu erau incantati de faptul ca, obligatoriu,trebuiau sa circule pe acolo.
  3. ASTFALTARE- STRAZI PERIFERIE –  Ce e drept si aceste strazi trebuiesc astfaltate ( in campanie electorala pentru prezidentiale- dar e bine si atunci decat nici o data).
  4. STADION – Nu pot spune dacat ca sunt mandru ca macar stadionul a redevenit  al oltenitenilor, acum ramane de vazut  daca el va fi reabilitat corespunzator si folosit pentru diverse evenimente.

Bile Negre :

  1.     STRAZILE CENTRALE ( ULTRACENTRALE ) – Ce pot spune? Desi pe la periferie se circula decent pe strazile principale ale orasului precum si pe varianta, circulatia nu e chiar atat de placuta. Incercand sa feresti o groapa dai de mai multe; chiar in fata primariei un mic crater si-a facut loc ,pentru a-i intampina pe cei care doresc sa circule pe acolo. De strada Argesului, ce as putea sa spun: daca iti faci curaj sa mergi pana aproape de spital se poate spune ca te risti- o sa atasez cateva poze, pentru a intelege mai bine situatia.
  2.    CLUBUL S.N.O – Toata copilaria mea mi-am petrecut-o in clubul S.N.O. la diverse evenimente( la unele dintre ele chiar avand un loc de VIP . Pot spune ca am vazut un film de 5 ori si asta pentru ca era singurul care rula in aceea perioada, imi aduc aminte si acum numele filmului ( Clubul Vrajitoarelor ) . Revenind la ceea ce este important -clubul SNO nu o duce chiar bine, avand in vedere ca este in patrimoniul altora si nu  mai desfasoara nici un fel de activitate. Se pare ca e mai ieftin sa construim o casa de cultura decat de cumparam si reabilitam acest club, care face parte din comunitatea noastra de mult timp.
  3. TRANSPARENTA – Se pare ca nici cu acest mandat nu se va rezolva problema legata de transparenta. Cu toti ne dorim un sistem informatic unde sa fie publicate toate contractele primariei cu diverse firme care executa lucrari din banii publici, gestiuni si proiecte,ca o parte importanta de o forma de compromis cu cetateanul oltenitean.

 

As putea sa mai adaug multe, insa ceea ce am expus mai sus sunt cateva din adevaratele probleme ale municipiului Oltenita.

In legatura cu capitolul locuri de munca, nici nu deschid subiectul, avand in vedere ca situatia este mai mult decat deplorabila si preocupanta.

 

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

NICIUN COMENTARIU