DISTRIBUIȚI

Ma gandesc la timpul ce a trecut pe langa mine si imi e dor de timpul lasat in urma odata cu trecerea anilor, in clubul S.N.O..

In oras ,pe atunci era singurul loc unde puteai sa te relaxezi zic eu la o piesa de teatru, un eveniment placut sau chiar un film din uneori,care de ceva timp nu mai face parte din viata oltenitenilor.

Venind vorba de cultura, ce sa spun, imi e dor sa rad cu lacrimi la piesele de teatru sau scurt metrajele organizate de elevii scolilor din zona, de cele mai multe ori” mici-mari actori”  ce ar fi putut concura cu cei mai renumiti actori din Bucuresti si aproape sigur, ar fi castigat detasat.

Odata cu inchiderea clubului NAVOL, toate aceste „evenimente” s-au terminat. Se poate spune ca sa incercat sa transforme sala mare a primariei intr-o sala de spectacole dar fara nici un succes. Dupa cateva spectacole nereusite, normal sala primariei fiind foarte mica nimeni nu isi mai dadea interesul pentru realizarea unor spectacole de calitate, se pare ca tuturor ne era dor de clubul S.N.O..

Acum nu mult timp, am fost in Bucuresti la Teatrul National ,pentru o piesa interesanta:”Dineu cu prosti”… ce pot spune? Extraordinara piesa ,insa ar fi fost mai interesanta daca dupa umila mea parere, ar fi fost jucata aici in Oltenita, cu speranta ca tineretul ar fi fost captat de aceasta interpretare si desigur poate de alte viitoare mici sau mari initiative teatrale sau cinamatografice.

Am intrebat cativa tineri- fete si baieti, ce parere ar avea de o piesa de teatru , daca sunt interesati sa mearga etc.. Raspunsul lor era de asteptat, avand in vedere ca aveau o buna explicatie:  nu au fost la teatru si e foarte posibil ca acesta ar fi motivul pentru care pareau  siguri ca nu le-ar place sa vada o buna piesa.

Inca incerc sa inteleg, iti place sa vezi un film bun, oare ce ce nu ti-ar place sa vezi si o piesa de teatru, ce vrei ? Alte timpuri, alte vremuri.

In Curand o sa lansez un mic concurs pe site, pentru iubitoirii de cultura.

Pot sa mai spun ca are legatura cu o piesa de teatru mentionata in acest articol si poate ca premiul va fi o invitatie.

 

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

NICIUN COMENTARIU