DISTRIBUIȚI

Cei doi bărbaţi din Călăraşi, prinşi în flagrant de poliţişti, în cursul nopţii, în timp ce încercau să sustragă bunuri dintr-o locuinţă, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi i-au prezentat în faţa procurorilor şi magistraţilor Judecătoriei Călăraşi pe cei doi bărbaţi, care au fost prinşi în flagrant delict, în cursul nopţii de 11/12 septembrie 2015, imediat după ce au pătruns într-o locuinţă de pe raza municipiului Călăraşi, cu intenţia de a fura.
U. Valentin, de 30 ani, şi V. Felix, de 39 ani, ambii din Călăraşi, ar fi forţat o fereastră şi au pătruns în interiorul imobilului, situat la curte, moment în care au fost surprinși de poliţiştii de investigaţii criminale şi cei pentru acţiuni speciale.
Aceştia sunt bănuţi de comiterea şi a altor furturi din locuinţe.
Cei doi se află depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, urmând să fie cercetaţi în continuare pentru documentarea şi probarea întregii lor activităţi infracţionale.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

NICIUN COMENTARIU