DISTRIBUIȚI

Se pare ca in SUA sa intamplat ceva asemanator in 2003 atunci cand un club a luat fost si sa soldat cu 100 de victime si 200 raniti.

Despagubirile stabilite :

Dupa aproape jumatate de deceniu de negocieri, in 2008 s-a ajuns si la o intelegere privind daunele. Acestea au fost stabilite printr-o lege locala, pentru a nu putea fi modificate de un eventual recurs.Valoarea totala: 176.193.718 dolari.

Despagubirile au fost platite, printre altii, de primaria din West Warwick (10 milioane de dolari), de statul Rhode Island (10 milioane), de formatia Great White (1 milion), de producatorul izolatiei antifonice, Sealed Air (25 de milioane), de firma care a vandut izolatia, American Foam (6,3 milioane) dar si de compania Lin Television care a achitat 30 de milioane de dolari pentru ca detinea postul unde Jeffrey Derdenian prezenta stiri si pentru ca unul dintre operatorii retelei TV, Brian Butler era prezent in club si a filmat intreaga tragedie. Chiar si productorul de bere Amheuser-Busch a achitat 5 milioane, pentru ca in noaptea respectiva avea o promotie in club.

In momentul de fata sunt curios ce se va intampla in romania si ce despagubiri se vor stabili si bine inteles, cine va plati despagubirile. Observ ca si firma de bere a fost nevoita sa plateasca pentru ca avea o promotie in club-ul respectiv. Urmarim cu atentie intamplarile din clubul Colectiv si speram sa vedem o rezolvare cat mai rapida in privinta acestui eveniment neplacut.

Pe net se pare ca se tot gasesc diverse teori precum totul a fost premeditat. Cei care au dovezi cu privire la asta sunt rugati sa trimita la office@oltenita.ro si promitem ca vor ramane anonimi. Puteti folosi TOR pentru a trimite mail-ul de pe o adresa noua. Tor va ajuta sa va camuflati online gratuit, in acelasi timp va ofera acces in dark net, atentie, darknetul este destul de periculos pentru necunoscatori.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

NICIUN COMENTARIU