DISTRIBUIȚI

Majoritatea drumurilor din Oltenita au inceput sa arate precum drumurile dintr-o Localitate care se afla in razboi, si aici nu vorbim despre razboi civil, vorbim despre un razboi cu multe bombe arme, etc. Dar in Oltenita nu este vorba despre nici un razboi, adica nu despre un razboi care a necesitat bombe, este vorba despre un razboi intre conducerea localitatii si cetateni sai avand

in vedere ca primaria in acest moment pune participantii la trafic in pericol. Pentru a putea circula in anumite zone ale orasului trebuie sa mergi pe contrasens avand in vedere ca sensul tau de mers este putin cam imposibil de folosit din cauza gropilor care ocupa mai mult decat jumatate din carosabil.

Intrebarea mea pentru conducerea localitati este :

Dragi alesi voi nu circulati pe aceste drumuri ?

Voi nu aveti probleme in a trece peste gropile care devin din ce in ce mai mari ?

Nimeni nu are de gand sa rezolve aceste probleme?

Mai sunt 3 luni pana la alegerile Locale si nu cred ca se vor schimba prea multe in acest timp avand in vedere ca in ultimi 4 ani nu sa facut nimic. Ce este drept nu trebuie sa subestimam faptul ca incepe campania electorala, alesi nostri gasesc o solutia ca in ultimele luni sa faca mai mult decat au realizat in toti ani de mandat.

 

 

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

NICIUN COMENTARIU