112 folosit pentru amuzament sau jocuri.

Home National Actualitate 112 folosit pentru amuzament sau jocuri.
112 folosit pentru amuzament sau jocuri. 112 folosit pentru amuzament sau jocuri. 112 folosit pentru amuzament sau jocuri. 62064737

Cum lucrurile se intampla in joaca de cele mai multe ori nu tinem cont de ceea ce este cu adevarat important.

Observam ca dupa un eveniment extrem de deosebit, dupa o trauma enorma din lipsa educatiei lucrurile par inca o gluma.

In romania este o problema majora faptul ca nu am invatat faptul ca serviciul de urgente nu trebuie folosit pentru amuzamentul sau distractia noastra.

Un băiat de 13 ani din Tecuci a sunat la 112 în joacă.
Poliţiştii din municipiul Tecuci au identificat un minor din localitate care, în contextul unui joc cu un prieten, a sesizat în mod fals, la numărul unic de urgenţă 112, că ar fi fost victima unei infracţiuni de lipsire de libertate, se arată într-un comunicat transmis, miercuri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.
Potrivit sursei citate, la data de 30 iulie, ora 14,35, Poliţia Municipiului Tecuci a primit un apel telefonic, pe numărul unic de urgenţă 112, prin care o persoană sesiza faptul că a fost luată cu forţa de un taximetrist şi este ţinută în locuinţa acestuia, legată la ochi.
Apelul a fost localizat ca fiind efectuat dintr-un cartier de pe raza municipiului Tecuci, de pe un terminal mobil.
În urma apelului, poliţiştii s-au sesizat din oficiu pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal şi au identificat, la scurt timp, locaţia de unde a fost făcut apelul telefonic, precum şi pe apelant.
“Acesta, un minor de 13 ani, din municipiul Tecuci, aflat la domiciliul unor rude, a declarat poliţiştilor că nu a fost victima niciunei infracţiuni şi că a făcut sesizarea respectivă în contextul unui joc cu un prieten, folosind un nume fals şi un telefon mobil cu cartelă prepay. Având în vedere vârsta minorului, sub 14 ani, acesta nu a putut fi sancţionat contravenţional pentru alarmarea organelor de poliţie fără motiv întemeiat”, se mai menţionează în comunicat.
Sursa: Agerpres

Leave a Reply

Your email address will not be published.