O femeie din Mehedinți a primit prin poștă gunoiul aruncat la marginea pădurii

Home National O femeie din Mehedinți a primit prin poștă gunoiul aruncat la marginea pădurii
O femeie din Mehedinți a primit prin poștă gunoiul aruncat la marginea pădurii o femeie din mehedinți a primit prin poștă gunoiul aruncat la marginea pădurii O femeie din Mehedinți a primit prin poștă gunoiul aruncat la marginea pădurii aGFzaD1iNGMxMzk3ZDllYzQ4ZDk3Yjk0NmZmNmY5ZmE3ZDA4Ng

A primit prin poştă gunoiul pe care l-a aruncat la marginea pădurii! Este păţania unei şoferiţe din judeţul Mehedinţi. Expeditorul este un tânăr din Gorj care a găsit, prin mormanul de gunoaie, o factură. A fost indiciul care l-a condus la cea care a aruncat resturile la voia întâmplării. Drumarii organizează frecvent acţiuni de ecologizare a zonei respective. Şi ei au început să caute prin gunoaie documente care îi pot duce la cei care poluează.Volume 90%

o femeie din mehedinți a primit prin poștă gunoiul aruncat la marginea pădurii O femeie din Mehedinți a primit prin poștă gunoiul aruncat la marginea pădurii aGFzaD1iNGMxMzk3ZDllYzQ4ZDk3Yjk0NmZmNmY5ZmE3ZDA4Ng

Parcarea din apropierea Dealului Bujorăscu este transformată deseori în ghenă pentru cei care tranzitează zona. Suprat pe situaţie, un tânăr a luat atitudine.

Diana Speretoiu, jurnalist Digi24: „Gunoaiele au fost aruncate într-o parcare pe marginea drumului naţional 67, care face legătura între Târgu Jiu şi Drobeta Turnu-Severin. Tânărul care le-a găsit, le-a împachetat şi le-a trimis în judeţul Mehedinţi exact la persoana care le-ar fi aruncat.”

„M-am oprit să mănânc. Dar ce să mănânci dacă vezi un morman de gunoaie? Întâmplarea a fost că, printre gunoaie, doamna sau domnişoara a lăsat o factură. Le-am ambalat bine şi le-am trimis la adresă. N-a venit coletul înapoi, aşa că şocul vieţii ei a fost când l-a primit”, a povestit tânărul care a găsit gunoaiele.

Tănărul care i-a dat o lecţie femeii necivilizate a primit chiar el una asemănătoare în copilărie.

„Am aruncat o gumă pe jos când eram în clasa a şaptea sau a opta şi a venit un domn şi mi-a pus-o în păr”, a povestit el.

Isprava tânărului a fost făcută publică de Secţia de Drumuri Naţionale Târgu Jiu.

Cristi Tudor, reprezentantul SDN Târgu Jiu: „Anunţăm şi Garda de Mediu în momentul în care găsim nişte documente care pot să stabilească identitatea persoanei care a aruncat acel gunoi şi vor fi şi sancţionaţi de către Garda de Mediu pe lângă acel gunoi pe care-l vor primi acasă.”

Cele mai multe gunoaie sunt strânse din apropierea drumurilor intens tranzitate de turişti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.