Samsung pregătește o lovitură dură împotriva Apple. Când va lansa Galaxy Fold

Home IT Android Samsung pregătește o lovitură dură împotriva Apple. Când va lansa Galaxy Fold
Samsung pregătește o lovitură dură împotriva Apple. Când va lansa Galaxy Fold samsung pregătește o lovitură dură împotriva apple. când va lansa galaxy fold Samsung pregătește o lovitură dură împotriva Apple. Când va lansa Galaxy Fold samsung pregateste o lovitura dura pentru apple cand va lansa galaxy fold size1

Marii rivali Apple și Samsung duc la un alt nivel cursa pentru cele mai importante lansări de telefoane din acest an.

După mai multe luni de incertitudine, Samsung a anunțat că va lansa o versiune îmbunătățită a modelului pliabil Galaxy Fold, după ce a remediat toate problemele tehnice sesizate în urma testelor. Nu a fost anunțată o dată exactă, însă știm că evenimentul va avea loc în luna septembrie.

Acum, publicația The Investor vine cu noi detalii despre data lansării: modelul Galaxy Fold va fi prezentat în Coreea de Sud pe 18, 19 sau 20 septembrie. Perioada aleasă coincide însă cu intervalul în care Apple lansează de obicei noua serie iPhone.

Prin urmare, luna septembrie va include două lansări importante de smartphone.

Galaxy Fold va fi lansat pentru început în SUA și în Coreea de Sud, iar apoi va ajunge și Germania, Franța și Marea Britanie. În Coreea vor fi scoase inițial la vânzare doar 30.000 de unități.

Sursa : yoda.ro

Sursa foto: The Investor

Leave a Reply

Your email address will not be published.