Tămădău Mare/Un bărbat a tras focuri de armă în maşina unor persoane cu care avea un conflict

Home National Actualitate Tămădău Mare/Un bărbat a tras focuri de armă în maşina unor persoane cu care avea un conflict
Tămădău Mare/Un bărbat a tras focuri de armă în maşina unor persoane cu care avea un conflict tămădău mare/un bărbat a tras focuri de armă în maşina unor persoane cu care avea un conflict Tămădău Mare/Un bărbat a tras focuri de armă în maşina unor persoane cu care avea un conflict 151005120513 handgun stock exlarge 169

Un bărbat din comuna Tămădău Mare, judeţul Călăraşi, a fost reţinut de polițiști pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uzul de armă fără drept, tulburarea ordinii și liniștii publice și contrabandă calificată.

La data de 24 iulie a.c., polițiștii au fost sesizați de un tânăr în vârstă de 27 de ani cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din comuna Tămădău Mare, județul Călărași, împreună cu alte trei persoane, pe fondul unui conflict mai vechi, au fost amenințați cu acte de violență de către un bărbat în vârstă de 41 de ani. Totodată, acesta a executat două focuri cu un pistol în direcția vehiculului în care se aflau persoanele în cauză.

Ulterior, la data de 25 iulie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat o percheziție la locuința bărbatului în vârstă de 41 de ani, din comuna Tămădău Mare, județul Călărași, ocazie cu care au fost indisponibilizate două arme neletale și două cartușe corespunzătoare armelor.

Ca urmare a cercetărilor desfășurate cu operativitate, polițiștii au constatat că acesta nu figurează ca persoană fizică autorizată pentru deținerea, portul și folosirea armelor și munițiilor, fapt pentru care au procedat la ridicarea armelor în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, s-a stabilit faptul că muniția și armele găsite au fost achiziționate din Cehia și ulterior transportate în România, fără a fi prezentate organelor vamale de control.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind plasat sub arest la domiciliu pentru 30 de zile. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uzul de armă fără drept, tulburarea ordinii și liniștii publice și contrabandă calificată.

Sursa : observatorcl.info

Leave a Reply

Your email address will not be published.