Romania … Pierduti poate pentru totdeauna !!!

Home National Actualitate Romania … Pierduti poate pentru totdeauna !!!
Romania … Pierduti poate pentru totdeauna !!! romania ... pierduti poate pentru totdeauna !!! Romania … Pierduti poate pentru totdeauna !!! te sim  i pierdut   ntreb  ri

Dupa o dimineata greoaie, dupa ce am citit o gramada de stiri care te fac sa nu mai intelegi nimic din ceea ce se intampla in jurul tau am instrat pe site-ul politiei romane la rubrica copii disparuti si am zis sa vad cate cazuri sunt si cat de vechi.

Am sa postez aceste informatii si aici, totusi … pacat, sunt sigur ca acesti copii nu au plecat dupa nici un print, fat frumos, sau alt personaje din desene animate !

romania ... pierduti poate pentru totdeauna !!! Romania … Pierduti poate pentru totdeauna !!! ID 10078

ARHIP ANDREEA

Născut în: GERMANIA

Data nașterii: 12-08-2001

Cetățenie: ROMANA

Domiciliat în: TARGU NEAMT

Motivul: DISPARUT

Semnalmente

INALTIME 1,10M, 35 KG, SLABA, OCHI NEGRI, FATA OVALA, PAR NEGRU LUNG

Detalii

LA 08.12.2006, ORELE 8.30, A DISPARUT DIN BUHUSI.

Dupa o cautare pe google a acestui nume, gasim un articol datat 10 ani mai tarziu .

Singurul copil din Neamț listat ca fiind dispărut pe site-ul IGPReste Arhip Andreea, născută pe 12 august 2001.

Aceasta a fost dată dispărută, la vârsta de 5 ani, pe data de 8 decembrie 2006, în Buhuși, împreună cu mama ei, de 24 de ani la acea vreme, Magdalena Ursu.

Semnalmentele Andreei Arhip, la momentul dispariției: ÎNĂLȚIME 1,10M, 35 KG, SLABĂ, OCHI NEGRI, FAȚĂ OVALĂ, PĂR NEGRU LUNG. La data dispariţiei era îmbrăcată cu geaca din fâş de culoare albastră, pulover din P.N.A. de culoare deschisă, cu mâneci lungi, pantaloni P.N.A. de culoare deschisă, cizmuliţe de culoare roşie.

Semnalmentele mamei, Magdalena Ursu, care la data dispariției avea 24 de ani: înălțime 1,75 m, aproximativ 60 kg, constituție slabă, ochi căprui, față ovală, frunte lată, gură mijlocie, păr șaten cu fir drept.

Ultima dată au fost văzute în prezența fostului soț al Magdalenei, Antonio Arhip, din Tîrgu Neamt, tatăl fetei, care spune că s-a despărțit de ele în centrul orașului Buhuși și că nici el nu știe unde sunt. Politiștii din Neamț și Bacău au făcut verificări amanunțite, dar fără niciun rezultat.

Conform informațiilor apărute în presă la acea vreme, cele două plecaserã, împreunã cu tatãl fetiţei (fostul soţ al femeii), sã-i cumpere Andreei ceva de îmbrãcat. Cu puţin timp înainte de ziua dispariţiei, Madgalena obţinuse în instanţã custodia fetiţei. Cele douã locuiau în Buhuşi, la bunicii materni, iar tatãl Andreei, ultimul care le-a vãzut în viaţã, locuia la Tîrgu Neamţ.

Sesizarea dispariţiei la Poliţie a fost fãcutã de bunicul matern, doi ani mai târziu, în 2008. Politiștii tîrgnemțeni au fost sesizați pe data de 7 martie 2008, de Mihai Ursu, despre faptul cã, de mai bine de doi ani, nu mai știe nimic de fiica și nepoata lui. Bărbatul le-a spus politiștilor că în ziua de 8 decembrie 2006, fiica, Magdalena și nepoata Andreea Archip, de 5 ani, au plecat de la domiciliul din orasul Buhuși, însoțite de fostul ginere Antonio Ilie Arhip din Tîrgu Neamț și nu au mai revenit la domiciliu.

Pentru că micuța avea domiciliul în Neamț, cazul este instrumentat și de polițiștii de la Inspectoratul de Poliție Județean Neamț. Atât polițiștii din Neamț, cât și cei din Bacău, au cercetat cazul, însă fără niciun rezultat, mai ales că dispariția a fost reclamată foarte târziu.

romania ... pierduti poate pentru totdeauna !!! Romania … Pierduti poate pentru totdeauna !!! copil disparut buhusi 300x180

„Cele două au fost date în urmărire națională și internațională, conform procedurilor de lucru. Toate eforturile polițiștilor și toate căutrile efectuate pe raza județelor Neamț și Bacău nu au condus la identificarea mamei și a minorei”, au spus polițiștii băcăuani în 2009.

Verificări s-au făcut și în Germania unde se presupunea că ar fi fost dusă minora, dar tot nu a fost găsită. S-a efectuat portretul cu îmbatrânirea digitală a minorei, fiind dată spre mediatizare, în speranța că cineva o va recunoaște.


Dupa o alta cautare gasim o alta fetitia de 8 ani care a disparut fara nici o explicatie.

romania ... pierduti poate pentru totdeauna !!! Romania … Pierduti poate pentru totdeauna !!! Simona azi ar fi implinit 16 ani daca mai traieste nzgxtetv9rwnvoidoimlig11f1jqkz12utzl3ya7e0

Conform statisticilor în România, în fiecare an, dispar, în medie, 3.000 de copii. 97% dintre ei sunt găsiţi, în cea mai mare parte, în primele trei săptămâni. Din nefericire, din procentul de 3%, dintre copii dispăruți (despre majoritatea) nu a mai aflat nimeni, nimic, niciodată… Simona Nicoleta Nădășan, născută în 23 noiembrie 2002, în Reghin, face parte din această categorie de copii dispăruți fără urmă, în plină zi. Simona este căutată de Poliție pe plan național cât și internațional de șapte ani, deoarece a dispărut de la domiciliu. Azi, ar împlini 16 ani dacă ar fi în viață, însă deocamdată, nimeni nu poate spune cu certitudine, care este soarta fetiței. 

NADASAN SIMONA NICOLETA

Născut în: REGHIN, JUD. MURES

Data nașterii: 23-11-2002

Cetățenie: ROMANA

Domiciliat în: REGHIN, JUD. MURES

Motivul: DISPARUT

Semnalmente

INALTIME 1,50M, ATLETICA, PAR NEGRU CARLIONTAT, FATA OVALA

Detalii

LA 04.07.2011 A PLECAT DE LA DOMICILIU SI NU A MAI REVENIT. ( o fetita de 8 ani …. )

Pe site-ul politiei romane sunt peste 10 copii care au disparut si se pare nu se mai stie nimic de ei, din pacate aceasta situatie nu cred ca se va schimba curand.

romania ... pierduti poate pentru totdeauna !!! Romania … Pierduti poate pentru totdeauna !!! small macesanu

com. Dobrosloveni

MĂCEŞANU ALEXANDRA-MIHAELA

Data nașterii: 15-09-2003

romania ... pierduti poate pentru totdeauna !!! Romania … Pierduti poate pentru totdeauna !!! small melencu mihaela luiza

Comuna Dioști

Melencu Mihaela Luiza

Data nașterii: 02-12-2000

romania ... pierduti poate pentru totdeauna !!! Romania … Pierduti poate pentru totdeauna !!! small varga gabriela alina 28 02 2004

Marghita, jud. Bihor

VARGA GABRIELA-ALINA

Data nașterii: 28-02-2004

romania ... pierduti poate pentru totdeauna !!! Romania … Pierduti poate pentru totdeauna !!! small enea liviu diego 06 02 2002

or. Tg. Cărbunești

ENEA LIVIU-DIEGO

Data nașterii: 06-02-2002

romania ... pierduti poate pentru totdeauna !!! Romania … Pierduti poate pentru totdeauna !!! small tibuliac

mun. Bîrlad

ȚIBULIAC MĂDĂLIN-GIULIANO

Data nașterii: 02-02-2003

romania ... pierduti poate pentru totdeauna !!! Romania … Pierduti poate pentru totdeauna !!! small varga sidonia 15 10 2004

VARGA SIDONIA

Data nașterii: 15-10-2004

romania ... pierduti poate pentru totdeauna !!! Romania … Pierduti poate pentru totdeauna !!! small munteanu cosmin alexandru 27 05 2003

COMUNA TOTEȘTI

MUNTEANU COSMIN-ALEXANDRU

Data nașterii: 27-05-2003

romania ... pierduti poate pentru totdeauna !!! Romania … Pierduti poate pentru totdeauna !!! small mihai denisa 02 11 2008

FETESTI

MIHAI DENISA

Data nașterii: 02-11-2008

romania ... pierduti poate pentru totdeauna !!! Romania … Pierduti poate pentru totdeauna !!! ID 10980

NEAGOE STEFAN ALIN

Data nașterii: 04-07-2003

romania ... pierduti poate pentru totdeauna !!! Romania … Pierduti poate pentru totdeauna !!! ID 20855

NADASAN SIMONA NICOLETA

Data nașterii: 23-11-2002

romania ... pierduti poate pentru totdeauna !!! Romania … Pierduti poate pentru totdeauna !!! ID 10741

CIOBOTARU ANA MARIA

Data nașterii: 19-11-2002

romania ... pierduti poate pentru totdeauna !!! Romania … Pierduti poate pentru totdeauna !!! ID 10286

BURCSA CSABA

Data nașterii: 09-01-2002

romania ... pierduti poate pentru totdeauna !!! Romania … Pierduti poate pentru totdeauna !!! ID 10078

ARHIP ANDREEA

Data nașterii: 12-08-2001

romania ... pierduti poate pentru totdeauna !!! Romania … Pierduti poate pentru totdeauna !!! ID 8607

CHIRILA NICOLAE ALEXANDRU

Data nașterii: 03-04-2001

romania ... pierduti poate pentru totdeauna !!! Romania … Pierduti poate pentru totdeauna !!! ID 8354

BACIUNA DANA-DANIELA

Data nașterii: 18-12-2000

romania ... pierduti poate pentru totdeauna !!! Romania … Pierduti poate pentru totdeauna !!! ID 8071

STOICA DUMITRU ADRIAN

Data nașterii: 11-06-2001

Din pacate aceasta lista nu cred ca este nici pe aproape exacta sau completa. Sunt multi mai multi copii disparuti despre care poate nu se stie nimic si trebuie sa ne dam seama ca nu vorbim doar despre aceasta categorie de varsta, sunt foarte multe fete de varste (15-18 ani) care din cauza situatiei financiare, parintilor, promisiuni unui trai mai bun au avut incredere in cine nu trebuie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.