Intre adevar si minciuna, intre legal si ilegal, “Groapa Gunoi Ulmeni”

Home National Actualitate Intre adevar si minciuna, intre legal si ilegal, “Groapa Gunoi Ulmeni”
Intre adevar si minciuna, intre legal si ilegal, “Groapa Gunoi Ulmeni” intre adevar si minciuna, intre legal si ilegal, "groapa gunoi ulmeni" Intre adevar si minciuna, intre legal si ilegal, “Groapa Gunoi Ulmeni” ulmeni

Se pare ca lucrurile sunt din ce in ce mai complexe in tara asta, asa cum noi suntem obijnuiti sa traim in secolul trecut si as putea spune ca nu ma refer la secolul 20, as spune 17 ca sa fiu mai exact.

Intr-o era in care gunoiul ar trebui sa fie sortat, reciclat si folosit pentru a produce energie electrica, noi inca il depozitam pe campuri sau pe langa rauri, ape, etc.

Chiar acum cateva zile am vizionat un reportaj Romania, te iubesc in care erau aratati muntii de gunoaie care au inceput sa apara in jud. Giurgiu pe langa albia raului Arges. Nu pot spune ca acest lucru se intampla doar in Jud. Giurgiu, sunt sigur ca sunt si alte judete care au probleme de genu dar ceea ce nu inteleg este de ce nimeni nu face nimic impotriva acestor probleme, chiar nimeni nu este constient de faptul ca vom ajunge sa transformam apa de care avem nevoie pentru a supravietui in ceva ce ne va imbolnavi, in ceva care nu va mai putea sustine viata ?

Autoritatiile dau din umeri si nimeni nu ia atitudine fata de aceasta problema care se extinde.

In ulmeni, langa Mun. Oltenita a aparut o noua problema, ei spun ca nu este o groapa de gunoi, este un proiect care are rolul de a se ocupa de acest gunoi desi pentru moment singurul lucru care se vede este cel expus, o noua groapa de gunoi.

Primaria Ulmeni a facut sesizare catre garda de meniu, speram sa aflam si raspunsul. o intrebare ar putea fi pusa … Primaria Oltenita de ce nu ia atitudine fata de aceasta problema ?

intre adevar si minciuna, intre legal si ilegal, "groapa gunoi ulmeni" Intre adevar si minciuna, intre legal si ilegal, “Groapa Gunoi Ulmeni” ulmeni

Leave a Reply

Your email address will not be published.