Live ( Incheiat ): La sediul MAI, secretarul de stat în MAI, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat și secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Nelu Tătaru susțin o conferință de presă referitoare la gestionarea situației privind noul Coronavirus (COVID-19).

Home National Actualitate Live ( Incheiat ): La sediul MAI, secretarul de stat în MAI, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat și secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Nelu Tătaru susțin o conferință de presă referitoare la gestionarea situației privind noul Coronavirus (COVID-19).
Live ( Incheiat ):  La sediul MAI, secretarul de stat în MAI, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat și secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Nelu Tătaru susțin o conferință de presă referitoare la gestionarea situației privind noul Coronavirus (COVID-19). live ( incheiat ):  la sediul mai, secretarul de stat în mai, șeful departamentului pentru situații de urgență, dr. raed arafat și secretarul de stat în ministerul sănătății, nelu tătaru susțin o conferință de presă referitoare la gestionarea situației privind noul coronavirus (covid-19). Live ( Incheiat ):  La sediul MAI, secretarul de stat în MAI, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat și secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Nelu Tătaru susțin o conferință de presă referitoare la gestionarea situației privind noul Coronavirus (COVID-19). ce sa nu faci in caz ca esti infectat cu coronavirus greseala fatala care iti poate face mai mult rau 1 size24

Rezultatul Analizelor vin in 3 ore.

Cele 18 persoane care au fost in contact in GORJ cu italianul infectat din italia au fost NEGATIVE.

Pentru cei care vin din zone unde coronavirus a fost confirmat vor intra in carantina pentru 14 zile, in institutii medicale dedicate.

Angajatorul va ponta angajatul ca fiind in concediu desi concediul medical se va oferi retroactiv.

Pentru persoanele care vin din alte zone, in care coronavirus nu a fost confirmat, vor fi in carantina autoimpusa acasa, impreuna cu familia lor. La finalul carantinei, in cazul in care testele sunt negative, vor primi o adeverinta medicala si vor primi concediu medical pentru perioada de carantina.

In momentul de fata nu sunt persoane infectate in romania cu coronavirus

MAI atentioneaza sa fiim cu bagare de seama asupra stirilor false, sunt menite sa cauzeze panica.

Recomandare sa verificati stirile si sa le obtineti din surse oficiale.

La sediul MAI, secretarul de stat în MAI, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat și secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Nelu Tătaru susțin o conferință de presă referitoare la gestionarea situației privind noul Coronavirus (COVID-19).

Gepostet von Ministerul Afacerilor Interne, Romania am Mittwoch, 26. Februar 2020

LIVE : La sediul MAI, secretarul de stat în MAI, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat și secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Nelu Tătaru susțin o conferință de presă referitoare la gestionarea situației privind noul Coronavirus (COVID-19).

Leave a Reply

Your email address will not be published.