Declaratie neinspirata a primarului din Oltenita “”În Olteniţa dacă nu bei, este foarte dificil să-ţi petreci timpul liber””

Home Oltenita Declaratie neinspirata a primarului din Oltenita “”În Olteniţa dacă nu bei, este foarte dificil să-ţi petreci timpul liber””
Declaratie neinspirata a primarului din Oltenita “”În Olteniţa dacă nu bei, este foarte dificil să-ţi petreci timpul liber”” declaratie neinspirata a primarului din oltenita "''În olteniţa dacă nu bei, este foarte dificil să-ţi petreci timpul liber''" Declaratie neinspirata a primarului din Oltenita “”În Olteniţa dacă nu bei, este foarte dificil să-ţi petreci timpul liber”” YXNoPWNhNDJhN2I1MTkzYzdmMDg1ZTgyMWE2NzVlY2RhODQ3

In urma declaratiei dl. primar Petre Tone din mun. Oltenita antena3 a facut o vizita in Oltenita pentru a afla parerile cetatenilor despre afirmatia edilului.

Pentru ca lucrurile sa devina mai interesante aceasta a afirmat ca el nu a spus ca olteniteni sunt betivi, a afirmat ca acestia nu au unde sa isi petreaca timpul liber si in concluzie singurul loc unde ar putea sa faca asta ar fi in restaurante.

Totul bine si frumos, o afirmatia care pentru multi din olteniteni a fost corecta dar exista o intrebare ceva mai importanta.

Edilul mentioneaza ca din luna aprilie ar trebui sa se deschida casa de cultura construita in Oltenita cu fonduri de la “Guvern” aproximativ 5 MILIOANE de euro.

Intrebarea noastra si a altor persoane in special tineri din Oltenita, persoane care de cele mai multe ori mergem la bucuresti pentru a viziona un film sau a urmari o piesa de teatru.

Dl. primar Petre Tone, din cate stim noi, sunteti un functia de primar al mun. Oltenita de peste 7 ani de zile, in tot acest timp nu ati gasit o solutie pentru olteniteni pentru a avea alte ocupatii decat cele de a pierde timpul in “carciumi” ???

Leave a Reply

Your email address will not be published.