“Pacientul 1” testul a iesit a doua oara negativ !!!

Home National Actualitate “Pacientul 1” testul a iesit a doua oara negativ !!!
“Pacientul 1” testul a iesit a doua oara negativ !!! "pacientul 1" testul a iesit a doua oara negativ !!! “Pacientul 1” testul a iesit a doua oara negativ !!! 62112432

Sâmbătă seară, al doilea test succesiv a ieşit negativ în cazul bărbatului din Gorj anunţat ca “pacientul 1” cu Covid-19 din România.

Primul pacient confirmat cu coronavirus din România, un tânăr din Prigoria, judeţul Gorj, poate fi externat, după ce testele i-au ieşit a doua oară negative. Bărbatul a fost internat în Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală.

Tânărul în vărstă de 25 de ani din Gorj, primul pacient confirmat cu coronavirus, a fost supus unui nou test sâmbătă seară, după ce testul precedent a ieșit negativ.

Între timp, familia lui este în carantină la domiciliu.

Deși inițial autoritățile au anunțat că oamenii vor fi duși într-un centru de carantină, reprezentanții DSP au decis, vineri seară, când au mers să îi ridice de acasă, că pot sta în locuință.

Tânărul ar fi fost angajat la o firmă unde cetăţeanul italian depistat cu coronavirus este patron. El ar fi participat recent, alături de alte persoane, la o petrecere unde a fost şi italianul. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.