Se inchid Scolile !!! 11 Martie – 18 Martie

Home National Actualitate Se inchid Scolile !!! 11 Martie – 18 Martie
Se inchid Scolile !!! 11 Martie – 18 Martie se inchid scolile !!! 11 martie - 18 martie Se inchid Scolile !!! 11 Martie – 18 Martie coronavirus scoli

Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență (CNSSU) a decis, luni, închiderea unităților școlare din învățământul preuniversitar din România începând de miercuri, 11 martie, până pe data de 18 martie 2020, potrivit unor surse.

Grupul de suport tehnico-știintific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României a propus, ca măsură pentru prevenirea unei răspândiri a infecțiilor cu COVID 19 pe teritoriul României, închiderea unităților școlare publice din învățământul preșcolar (grădinițe), primar, gimnazial, liceal, post liceal și profesional.

După o ședință care a durat mai multe ore, CNSSU a dispus închiderea unităților școlare timp de o săptămână, respectiv în perioada 11-18 martie, cu posibilitate de prelungire.

În cadrul şedinţei au participat reprezentanţi ai MAI (DSU, IGSU şi IGPF), Ministerului Ttransporturilor, MApN, Institutului Național de boli infecțioase “Matei Balş”, Institutului Național de Sănătate Publică, Ministerului Sănătății, Ministerului Educației, ONAC și MAE.

Leave a Reply

Your email address will not be published.