Unii pleaca, altii vin ….

Home Oltenita Unii pleaca, altii vin ….
Unii pleaca, altii vin …. unii pleaca, altii vin .... Unii pleaca, altii vin …. oltenita 1563879679 6247e

De cand ma stiu in politica exista un tranzit aparte, ba intr-un partid ba in altul. De cele mai multe ori ma intreb daca aceste persoane se plimba dintr-un loc in altul din placere sau poate chiar au interese pentru alegatori.

Acum nu mult timp cineva mi-a spus ca alegatori sunt doar numere pentru cei care isi doresc “ciolanul” si nu le pasa mai deloc de ce nevoie au ei cu adevarat.

Dupa lungi momente in care m-am gandit ce sa scriu si despre ce sa scriu am hotarat ca e timpul sa punem cateva intrebari celor care doresc functia cea mai cautata din Oltenita, functia de Primar Al Municipiului Oltenita.

Oltenita.RO se pregateste sa dea startul din Aprilie 2020 , la o runda de intrebari la care speram sa primim si raspuns, intrebari care vor veni din partea celor care urmaresc acest site si care isi doresc sa afle concret ce le pot oferi candidatii locuitorilor in cazul in care vor castiga.

Pentru toti cei care vor sa faca parte din interviurile noastre sunt rugati sa ne contacteze pe office@oltenita.ro sau 0720934142.

In trecut am primit mesaje in care sa spus ca alegem sa fim de partea unuia dintre candidati, chiar daca eu in trecut am facut si poate si in prezent fac partea din echipa cuiva informatiile care le veti gasi aici sunt clare si fara iz de pupincurism. In general am dorit ca oltenita sa faca parte din acele localitati care atunci cand vrei sa le adaugi pe o lista sa le adaugi in dreptul “ASA DA”, in momentul de fata suntem dati ca exemplu negativ.

Sunt localitati in romania care au reusit sa schimbe, transforme comuni, sate, orase, etc in localitati la standarde europene, localitati despre care atunci cand vorbesti nu poti fi decat mandru ca traiesti acolo.

impreuna cu toti cei care vor sa schimbe ceva, Oltenita.RO va asteapta sa faceti parte din echipa noastra, as dori sa construim o echipa care va lupta pentru orasul in care traim si poate intr-o zii va fi orasul care va oferi tuturor nu doar un acoperisi deasupra capului, va oferi un trai bun, fara a mai fi nevoie sa facem naveta catre alte localitati pentru a ne castiga painea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.