Informare sigura cu o mica injectie ….

Informare sigura cu o mica injectie …. informare sigura cu o mica injectie .... Informare sigura cu o mica injectie …. Untitled 860x464

Buna ziua, sau seara ca deja am pierdut notiunea timpului.

In seara asta am incercat sa intru pe site-ul primariei Oltenita in speranta ca mai aflu si eu cateva din informatiile alea publice care trebuiau sa se afle acolo. Am intrat pe mai multe site-uri in seara asta, nu doar pe primariaoltenita.ro.

Am incercat cateva primarii din zona, cautam ceva informatii si am zis sa vedem ce gasim pe la oltenita, nu e prima oara cand intampin aceasta problema pe site-ul asta. Din cate imi aduc aminte problema asta e de ceva timp dar in seara asta m-am gandit sa scriu despre ea, poate se “autosesizeaza” cineva si rezolva problema.

informare sigura cu o mica injectie .... Informare sigura cu o mica injectie …. Untitled 1024x552

Se pare ca acesta este un mic troian, este posibil ca acest “trojenel” sa nu se mai afle pe site sau pur si simplu inca sa mai fie acolo, dar toti cei care folosesc produsul NOD 32 , de la eset nu pot accesa acest site. Pentru administratori site-ului sa siti ca exista un site prin care se pot reporta acest fals pozitive, asta in cauzul in care scriptul la care face referinta nu se afla acolo.

Problema mare este aceea ca este site-ul unei institutii publice iar o persoana care acceseaza acest site pentru informatii sa primeasca un astfel de dialog … lucrurile nu sunt chiar bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published.